Beton boren

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton boren bij u thuis

Beton boren is niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook bij u thuis! Bent u bezig met een verbouwing of wilt u iets veranderen in uw huis? Laat een ervaren betonboorder langs komen. Van gaten boren voor uw open haard, tot het aanleggen van uw afzuigkap. Een betonboorder klaart uw klus. Om er zeker van te zijn dat het beton boren goed en professioneel verloopt, schakelt u de specialisten van TB Betonboringen in!

Beton boren met diamant

Wij maken gebruik van diamant bezette boren. Diamant is het hardst bekende materiaal ter wereld. Daarnaast is diamant heel scherp. Het snijdt gemakkelijk door asfalt, beton, steen, natuursteen en zelfs betonijzer heen. Bij het beton boren met diamant is water nodig. Door de nieuwste technieken van TB Betonboringen wordt het gebruik van water geminimaliseerd. Wij boren daarbij altijd met een waterzuiger om u geen overlast te geven. Ook met het boren in steen weten wij overlast te voorkomen. Wij maken gebruik van een stofafzuiging op de boormachine, waardoor er bijna geen stof vrijkomt bij het boren. Doordat de boor snijdt en niet trilt, blijft de steen netjes en wordt er gemakkelijk een gat van binnen naar buiten geboord.

Alle diameters beton boren

Bij ons is betonboren in iedere diameter mogelijk. Niets is ons te diep en onze toepassingen zijn zo goed als oneindig. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Of u nu te maken heeft met onze collega’s op kantoor of op de bouw, wij helpen u met een oplossing. Onze apparatuur is up-to-date en wordt regelmatig vernieuwd. Hiermee garanderen wij u dat wij met de beste en veiligste machines werken. Wij rijden voor u als particulier graag de regio Hilversum, Amersfoort en Utrecht door om u te van het beste betonboren te voorzien. Voor grotere opdrachten zijn wij ook elders in het land in te zetten.

Waarom kiezen voor TB Betonboringen?

TB Betonboringen is de specialist in al uw beton boorwerkzaamheden. Wij zijn:

 • Oplossingsgericht
 • Betrokken
 • Communicatief sterk
 • Flexibel
 • VCA gecertificeerd

Wij leveren al onze werkzaamheden met oog voor detail. Wij zijn een goede, betrouwbare en betrokken partner. Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. De specialisten van TB Betonboringen helpen u graag!

Contact opnemen met TB Betonboringen

Voor beton boren kunt u contact opnemen met TB Betonboringen. Dat kan per telefoon, per e-mail of door het invullen van ons contactformulier op de website. Ons telefoonnummer is 0356023844. Ons e-mailadres is info@tbbetonboringen.nl. Wij zijn u graag van dienst bij het betonboren!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug