Betonboringen Baarn

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Betonboringen in Baarn met hoge kwaliteit bij TB Betonboringen

Hoge kwaliteit betonboringen in Baarn vindt u bij TB Betonboringen. Wij beschikken over de nieuwste technieken om iedere opdracht te laten slagen. Met onze diamant bezette boormachines snijden wij door alle dieptes heen en in vrijwel alle diameters. Diamant is zo scherp, dat het zonder moeite door verschillende materialen heen snijdt. Boren in natuursteen, asfalt, steen, beton en zelfs betonijzer is voor ons geen probleem. Of u nu gaten nodig heeft voor een open haard of een afzuigkap wilt plaatsen. Wij kunnen alle gaten boren. Van ventilatiegaten tot gaten voor stopcontacten. TB Betonboringen is uw gespecialiseerde betonboorbedrijf in Baarn!

Beton zagen in Baarn wanden of vloeren van uw woning

Wij werken voornamelijk voor particulieren. Naast onze betonboringen, leveren wij ook beton zagen in Baarn. Dit doen wij door middel van vloer zagen en wand zagen. Bij vloer zagen kunnen wij onder andere trapgaten maken of uw betonvloer verwijderen. Wand zagen passen wij toe om openingen in uw betonnen wand te maken, bijvoorbeeld voor ramen, kozijnen of deuren. Wij beschikken over oneindige toepassingen om door iedere dikte heen te zagen.

Uw vloeren weer als nieuw door beton frezen in Baarn

Om uw vloeren er weer als nieuw uit te laten zien, kan u beton frezen in Baarn laten uitvoeren. Wij verwijderen krassen en vlekken van uw betonvloer, zodat uw vloer weer gaat stralen. Daarnaast is het ook mogelijk om met beton frezen een beschermlaag aan te brengen op uw vloer, zodat deze langer meegaat, of om vloerverwarming aan te leggen. Mocht u uw water-, cv-, elektra- of gasleidingen uit het zicht kwijt willen? Wij verwerken uw leidingen eenvoudig in uw vloeren of muren, zodat u ze niet langer meer ziet.

Wij zijn up-to-date met de nieuwste technieken

Door onze apparatuur regelmatig te vernieuwen, blijven wij altijd up-to-date. Wij beschikken over de beste apparatuur om uw betonboringen in Baarn uit te voeren. Wij werken met oog voor detail en zijn:

 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken

Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zowel onze werknemers op kantoor, als die op de bouw zijn bereid u van een oplossing te voorzien. Neem contact op voor een offerte of het maken van een afspraak voor onze betonboringen in Baarn.

Contact opnemen met uw betonboorbedrijf in Baarn

Om betonboringen in Baarn uit te laten voeren, neemt u contact met ons op. Dit doet u door te mailen naar info@tbbetonboringen.nl, ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0356023844. TB Betonboringen is uw betrokken, betrouwbare en goede partner bij uw betonboringen in Baarn.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug