Trappengat maken

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Laat uw trappengat maken door TB Betonboringen!

Wilt u een trappengat laten maken in uw woning? TB Betonboringen beschikt over specialisten met vakkundige kennis om uw klus te laten slagen. Het maakt voor ons niet uit of u in een verbouwing zit of gewoon iets wilt veranderen aan uw huis. Wij zijn overal voor in te zetten. Door middel van de beste kwaliteit betonzagen gaan wij uw trappengat maken, zodat u een vaste trap naar de bovenverdieping krijgt. Maak een afspraak met TB Betonboringen voor een goed en professioneel verloop van uw project.

Trappengat maken met diamant bezette zaagbladen

Een trappengat maken doen wij door beton zagen. Wij maken bij het beton zagen gebruik van met diamant bezette zaagbladen. Diamant is het hardste materiaal dat op de wereld bekend is. Daarnaast is diamant een scherp materiaal. Het snijdt met gemak door steen, beton, asfalt, natuursteen of zelfs betonijzer. Wat de dikte ook is, wij komen er met diamant bezette zaagbladen altijd doorheen om een trappengat te maken.

Gecertificeerde vakmensen en gecertificeerde apparatuur

Wij garanderen de veiligheid van onze werknemers en hun werkomgeving. Bij ons is iedere werknemer VCA gecertificeerd. Dat geldt ook voor de apparatuur waar wij gebruik van maken. Wij maken gebruik van apparatuur dat altijd up to date is en blijven dit regelmatig vernieuwen. Hiermee verzekeren wij u dat wij met de beste en veiligste machines werken om uw trappengat te maken. Dit doen wij altijd met oog voor detail.

TB Betonboringen is uw beste partner

Wij zijn een goede, betrokken en betrouwbare partner bij al uw klussen. Of u nu met onze mensen op de bouw te maken heeft, of met de mensen op kantoor. Iedereen denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Wij vinden overal een oplossing voor. Verder kan u van ons verwachten dat wij:

 • Flexibel zijn
 • Betrokken zijn
 • Oplossingsgericht zijn
 • Communicatief sterk zijn
 • VCA gecertificeerd zijn

Wij zijn specialist in trappengat maken. U kunt ons inschakelen in de regio Hilversum, Amersfoort en Utrecht. Wij rijden graag langs om een trappengat te maken voor u als particulier. Heeft u een grotere opdracht? Dan zijn wij ook elders in Nederland inzetbaar. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een offerte? Neem contact op met TB Betonboringen.

Neem meteen contact op met TB Betonboringen?

Laat een trappengat maken met een professionele afwerking door TB Betonboringen! Contact opnemen kan op drie manieren. U kan ons mailen naar info@tbbetonboringen.nl, ons contactformulier invullen op de website, of bellen naar 0356023844. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug