Betonboringen Maarssen

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Betonboringen in Maarssen voor uw woning

Heeft u als particulier betonboringen in Maarssen nodig voor uw woning? Dit kan zijn omdat u uw woning wilt opknappen of omdat u in een verbouwing zit. Wat uw reden ook is, TB Betonboringen staat voor u klaar. Voor geveldoorvoer, afzuigkappen, open haarden of ventilatiegaten boren wij gaten in beton. Iedere opdracht ronden wij succesvol af. Met onze diamant bezette boren is geen diepte ons te diep. Wij boren zonder moeite door iedere diameter beton, natuursteen, betonijzer, asfalt of steen. Maak uw woning af met de betonboringen in Maarssen van TB Betonboringen!

Verwijder leidingen uit het zicht

Mocht u uw gas-, cv-, elektra- of waterleidingen in het zicht hebben liggen, dan weten wij hoe u daar van afkomt. Dankzij beton frezen in Maarssen worden uw leidingen in muren of vloeren verwerkt. Ze verdwijnen uit het oog. Dit geldt ook voor het leggen van een vloerverwarming. Hierdoor ziet uw woning er weer veel strakker uit. Beton frezen in Maarssen kan u ook helpen om uw vloeren weer een vernieuwde uitstraling te geven. Dit doen wij door een beschermlaag op uw vloer aan te brengen of door krassen, vlekken of andere oneffenheden te verwijderen.

Betonzagen in Maarssen: eindeloos veel toepassingen

Met beton zagen in Maarssen is het mogelijk om openingen te zagen in de muren of vloeren van uw woning. Dit kan u laten doen om verschillende redenen. Voor uw muren geldt dat u met behulp van beton zagen deuren, kozijnen of ramen kan plaatsen. Voor uw vloeren geldt dat u een kruipluik kan maken om onder de vloer te komen, uw betonvloer kan verwijderen of trapgaten kan laten zagen. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij onze vele toepassingen. De dikte van uw vloer of muur maakt niet uit. Wij zagen overal doorheen.

Professioneel oog voor detail

Bij ons verlopen betonboringen in Maarssen altijd professioneel en goed. Wij staan erom bekend dat onze specialisten werken met oog voor detail. Al onze medewerkers zijn erop gericht om u van de beste diensten te voorzien. Wij denken met u mee over de oplossing. Overal bieden wij een mogelijkheid voor. Dit garanderen wij door onze vernieuwde apparatuur. Het vernieuwen van apparatuur passen wij regelmatig toe om met de technische ontwikkelingen mee te gaan. Wij hebben de beste en veiligste machines. Met onze betonboringen in Maarssen werken wij:

 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • Betrokken

Neem contact op en wij komen langs!

Neem contact op door ons contactformulier invullen, ons te mailen op info@tbbetonboringen.nl of ons te bellen op het nummer 0356023844. Voor een goede, betrouwbare en betrokken partner bij uw betonboringen in Maarssen schakelt u TB Betonboringen in!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug