Betonboringen Soest

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Uw betonboorbedrijf in Soest

Bent u op zoek naar een betonboorbedrijf voor uw betonboringen in Soest? Schakel TB Betonboringen in! Wij hebben ervaren specialisten in dienst die werken met een oog voor detail. Wat uw klus ook is, wij brengen het tot een goed resultaat. Van het aanleggen van uw afzuigkap, tot gaten boren voor uw open haard. Alles is bij ons mogelijk. Wij snijden met onze scherpe diamant bezette boren door beton, natuursteen, steen, betonijzer en asfalt. Niets is ons te diep. In iedere diameter kunnen wij beton boren. Voor de beste kwaliteit betonboringen in Soest moet u bij ons zijn!

Beton zagen in Soest

Wij zijn ook in te zetten voor beton zagen in Soest. U kunt hierbij denken aan het maken en een uitsparing voor een nieuwe deur, een nieuw raam, een kozijn of een ander soort opening in uw betonnen wand. Ook als u trapgaten wilt laten zagen of uw betonnen vloer wilt laten verwijderen, is beton zagen voor u de beste keuze. Wij zagen door alle diktes heen. Onze toepassingen zijn oneindig.

Betonfrezen in Soest

Mocht u leidingen in uw vloeren of muren willen verwerken, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij voeren ook betonfrezen in Soest uit. Wij zorgen ervoor dat uw elektra-, gas-, cv- en waterleidingen uit het zicht verdwijnen. Heeft u krassen of vlekken op uw betonvloer, wilt u een beschermlaag aanbrengen of wilt u vloerverwarming aanleggen? Dan kan beton frezen ook van pas komen. Uw vloer krijgt weer een nieuwe uitstraling.

Wij denken met u mee!

Wij beschikken over de veiligste en beste machines voor uw betonboringen in Soest. Onze machines worden regelmatig vernieuwd, zodat we up-to-date blijven. Daarnaast beschikken onze machines net als onze werknemers over een VCA veiligheidscertificaat. Hiermee creƫren wij een veilige werkomgeving. Onze werknemers helpen u graag met een oplossing voor uw betonboringen in Soest. Wij denken met u mee over de mogelijkheden. U kunt ons als bedrijf inschakelen, maar wij richten ons voornamelijk op u als particulier. Onze werkwijze is altijd:

 • Communicatief sterk
 • Flexibel
 • Betrokken
 • VCA gecertificeerd
 • Oplossingsgericht

Voor meer informatie over onze betonboringen in Soest of voor het aanvragen van een offerte, kan u altijd contact met ons opnemen.

Contact voor betonboringen in Soest

Om uw betonboringen in Soest door TB Betonboringen uit te laten voeren, kunt u contact met ons opnemen. U belt naar 0356023844, mailt naar info@tbbetonboringen.nl of vult ons contactformulier in. Onze specialisten verzekeren u een goed en professioneel verloop!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug