Kozijnen zagen

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Laat uw kozijnen zagen door een specialist

U wilt kozijnen zagen in de betonnen wand van uw woning. Om de zekerheid te hebben dat dit goed verloopt, kunt u het beste een specialist inschakelen. TB Betonboringen staat u hierin bij. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst om u van professioneel betonzagen te voorzien. Het maakt niet uit of u aan het verbouwen bent of dat u iets nieuws wilt in uw huis. Iedere klus brengen wij tot een gewenst einde. Neem contact met ons op, zodat wij direct aan de slag kunnen met uw kozijnen zagen!

Kozijnen zagen: hoe werkt het?

Kozijnen zagen wordt door ons gedaan met diamant bezette zaagbladen. Diamant is heel geschikt voor beton zagen. Dit komt door het harde en scherpe karakter van het materiaal. Met diamant snijden wij eenvoudig door betonijzer, beton, steen, asfalt of natuursteen. Hoe dik uw wanden ook zijn, wij zagen overal doorheen. Dit doen wij door middel van de beste apparatuur. Wij vernieuwen onze apparatuur regelmatig. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date.

Aan TB Betonboringen heeft u een betrokken partner

Wij willen altijd het beste resultaat neerzetten. Hierdoor zijn wij voor u een betrokken, goede en betrouwbare partner. Het maakt niet uit of u in contact komt met onze werknemers op de bouw of onze werknemers op kantoor. Iedereen wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij denken samen met u na over onze mogelijkheden. Voor iedere klus hebben wij de beste oplossing. Onze werkwijze is altijd:

 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel

Onze apparatuur en werknemers zijn VCA gecertificeerd

Om de veiligheid van onze werknemers en hun omgeving te garanderen, is iedereen bij ons VCA gecertificeerd. Ter aanvulling beschikken wij ook over een BTR certificaat. Dit geldt niet alleen voor onze werknemers, maar ook al onze apparatuur. Uw kozijnen zagen doen wij met de beste en veiligste machines. Woont u in de regio Utrecht, Hilversum of Amersfoort? Wij staan klaar om u te helpen. Voor grotere opdrachten kunt on in heel Nederland inschakelen. Wij zijn in te zetten bij bedrijven, maar richten ons voornamelijk op u als particulier.

Direct contact opnemen doet u hier!

Om direct contact met ons op te nemen kan u ons contactformulier invullen, mailen of bellen. Mail ons op info@tbbetonboringen.nl of bel ons naar 0356023844. De beste kwaliteit kozijnen zagen vindt u bij TB Betonboringen!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug