Betonboringen Bilthoven

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Laat uw betonboringen in Bilthoven doen door TB Betonboringen

Moet u betonboringen in Bilthoven laten uitvoeren? Laat dit doen door ervaren specialisten. Wat uw klus ook is, u bent verzekerd van het beste resultaat. Van afzuigkappen, tot open haarden. Overal zijn gaten voor te boren. TB Betonboringen beschikt over de beste machines om u altijd goede kwaliteit te leveren. Wij boren met onze diamant bezette boormachines door iedere diameter heen. Niets is te diep. Geen asfalt, betonijzer, natuursteen, steen of beton. Wij zijn het betonboorbedrijf in Bilthoven voor uw klus!

Wat doen wij?

Betonboringen in Bilthoven worden door ons altijd veilig gedaan. Onze werknemers en apparatuur bezitten een VCA-veiligheidscertificaat. Wij hebben up-to-date apparatuur ter beschikking doordat wij onze apparatuur blijven vernieuwen. Nieuwe technieken passen wij toe. Daarmee laten wij het beste werk zien. Wij bieden overal een oplossing voor. Onze medewerkers zijn bereid met u mee te denken, zodat alles naar uw wensen verloopt. Voor een professioneel en goed verloop van uw betonboringen in Bilthoven moet u bij ons zijn. Wij werken:

 • VCA gecertificeerd
 • Oplossingsgericht
 • Betrokken
 • Flexibel
 • Communicatief sterk

Uw partner in het beton zagen in Bilthoven

Wij zijn altijd een goede, betrouwbare en betrokken partner bij het uitvoeren van onze diensten. Dit geldt ook wanneer u beton zagen in Bilthoven nodig heeft. Wij zagen dankzij onze oneindige toepassingen door iedere dikte heen. Dit kan voor uw vloeren of wanden. Voor uw vloeren is het bij ons mogelijk om uw betonvloer te laten verwijderen of trapgaten te zagen. In uw betonnen wanden kunnen wij openingen zagen. Dit komt van pas wanneer u deuren, kozijnen of ramen wilt plaatsen.

Beton frezen in Bilthoven met oog voor detail

Wij werken altijd met oog voor detail. Wanneer u ons wilt inschakelen voor het beton frezen in Bilthoven, helpen wij uw muren of vloeren op te knappen. Met beton frezen kan u vloerverwarming plaatsen, krassen en vlekken verwijderen voor een vloer als nieuw, een beschermlaag aanbrengen of leidingen uit het zicht wegwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het laten verdwijnen van uw water-, elektra-, cv-, en gasleidingen. Deze verwerken wij in uw muren of vloeren.

Neem contact op en maak een afspraak voor betonboringen in Bilthoven

Om een afspraak te maken voor uw betonboringen in Bilthoven of voor het aanvragen van een offerte, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. TB Betonboringen is te bereiken via mail, telefoon of door het invullen van ons contactformulier op de website. Ons e-mailadres is info@tbbetonboringen.nl en ons telefoonnummer is 0356023844. Betonboringen in Bilthoven van de beste kwaliteit vindt u bij ons!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug