Betonboringen Eemnes

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton boren, frezen en zagen in Eemnes door ervaren specialisten

U kunt om verschillende redenen betonboringen in Eemnes laten doen. Het kan zijn dat u uw huis wilt verbouwen, opknappen of iets nieuws wilt. Zo kunnen wij gaten voor stopcontacten, gevelafvoer, ventilatiegaten, tot gaten voor uw open haard of een afzuigkap voor u maken. Het is allemaal mogelijk met betonboren. Om verzekerd te zijn van een goed en professioneel resultaat, laat u een ervaren specialist komen. Specialisten beschikken over de juiste kennis om uw opdracht een succesvolle afronding te geven. Schakel TB Betonboringen in en wij voorzien u van de hoogste kwaliteit betonboringen in Eemnes.

Beton frezen in Eemnes

Beton frezen in Eemnes is geschikt wanneer u vloerverwarming wilt laten leggen in uw vloer. Ook andere leidingen kunnen zo in uw vloeren, of muren, worden verwerkt. Wij laten uw cv.-, gas-, elektra- en waterleidingen in de muur of vloer verdwijnen. Om uw vloer weer als nieuw te laten stralen, is het door middel van beton frezen mogelijk om oneffenheden uit uw vloer te verwijderen. Krassen of vlekken zijn niet langer meer zichtbaar. Breng een beschermlaag aan om de vernieuwde uitstraling en de levensduur van uw vloeren te verlengen.

Beton zagen door vele dieptes en diameters

U kan betonzagen in Eemnes toepassen op uw wanden of vloeren. In uw wanden zagen wij openingen in het beton om deuren, kozijnen of ramen te zetten. Voor uw vloeren is het mogelijk om trapgaten te laten zagen, een betonvloer te verwijderen of om kruipluiken te maken. Met kruipluiken creƫert u een doorgang onder uw vloer. Dankzij onze gespecialiseerde apparatuur zagen wij door iedere dikte beton heen. Wij bieden oneindige toepassingen aan met betonzagen in Eemnes.

Onze werkwijze levert de beste kwaliteit

Met diamant bezette apparatuur maken wij het mogelijk om u van de beste kwaliteit betonboringen in Eemnes te voorzien. Het harde en scherpe karakter van diamant, zorgt ervoor dat wij eenvoudig overal doorheen snijden. Wij werken met oog voor detail en vinden overal een oplossing voor. Onze medewerkers zijn altijd te benaderen voor vragen of advies. Zowel op de bouw, als op kantoor helpen wij u graag. Wij verzekeren u een goed en professioneel verloop. Onze werkwijze is:

 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • Communicatief sterk
 • Flexibel

Schakel ons nu in voor uw betonboringen in Eemnes

Bel naar 0356023844 om contact met ons op te nemen. Wij zijn ook per mail te bereiken op info@tbbetonboringen.nl of te benaderen via ons contactformulier op de website. Voor al uw betonboringen in Eemnes moet u bij TB Betonboringen zijn.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug