Betonboringen Scherpenzeel

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton zagen, beton frezen en beton boren in Scherpenzeel

TB Betonboringen is het betonboorbedrijf voor beton zagen, beton frezen en beton boren in Scherpenzeel. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gefocust op particulieren. Zit u midden in een verbouwing, of wilt u iets aan uw huis veranderen? Wilt u in uw woning gaten laten boren voor geveldoorvoer, stopcontacten, een open haard of een afzuigkap? Wij voeren dit allemaal uit met een succesvolle eindafwerking. Wij werken met de beste diamant bezette machines. Door asfalt, natuursteen, betonijzer, beton en steen komen wij gemakkelijk heen. Betonboringen in Scherpenzeel laat u het beste doen door de specialisten van TB Betonboringen.

Beton frezen in Scherpenzeel

Beton frezen in Scherpenzeel kan in meerdere situaties worden toegepast. Met beton frezen kunt u uw vloeren er weer als nieuw laten uitzien. Wij verwijderen namelijk alle oneffenheden, zoals vlekken of krassen, zodat uw vloeren weer gaan stralen. Daarnaast is het aanbrengen van een beschermlaag op uw vloer ook mogelijk. Uw vloer blijft hierdoor langer mooi. Ook komt betonfrezen van pas bij het leggen van vloerverwarming. En u kunt door middel van betonfrezen uw cv-, elektra-, water- en gasleidingen in uw muren of vloeren laten wegwerken. Wij zijn experts in het beton frezen in Scherpenzeel.

Wat doen wij met beton zagen?

Door middel van beton zagen in Scherpenzeel maken wij openingen in het beton. Dit doen wij door iedere dikte heen. Betonzagen kan zowel in uw betonnen vloeren, als in uw betonnen muren. De mogelijkheden van beton zagen in uw vloeren zijn het zagen van trapgaten, het zagen van kruipluiken of het eruit zagen van uw betonvloer. Voor uw muren geldt dat voor het maken van openingen voor deuren, kozijnen of ramen. De mogelijkheden van betonzagen in Scherpenzeel zijn haast eindeloos.

Hét betonboorbedrijf in Scherpenzeel voor u!

Onze medewerkers zijn heel betrokken bij uw betonboringen in Scherpenzeel door met u mee te denken over de mogelijkheden. U kunt ons zien als meer dan enkel een betonboorbedrijf. Wij willen een goede, betrouwbare en betrokken partner voor u zijn. Voor iedere klus weten wij de juiste oplossing. Al onze werkzaamheden worden goed en professioneel uitgevoerd. Wij doen dit met oog voor detail. Daarnaast zijn wij:

 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • VCA gecertificeerd
 • Oplossingsgericht
 • Betrokken

Neem contact op voor betonboringen in Scherpenzeel

Neem contact op als u meer wilt weten over onze diensten, of wanneer u een offerte aan wilt vragen. Bel naar 0356023844. Wij zijn ook per mail te bereiken op het e-mailadres info@tbbetonboringen.nl. TB Betonboringen staat u bij met de hoogste kwaliteit betonboringen in Scherpenzeel.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug