Betonboringen Bussum

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Professionele betonboringen in Bussum door TB Betonboringen

TB Betonboringen doet uw betonboringen in Bussum goed en professioneel. Wij snijden met onze super scherpe diamant bezette boren met gemak door betonijzer, natuursteen, asfalt, steen en beton. In alle diameters boren wij. Niets is te diep voor onze apparatuur. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden. Van ventilatiegaten tot een afzuigkap. Van geveldoorvoer, tot gaten voor uw open haard. TB Betonboringen is een betrokken, goede en betrouwbare partner voor uw betonboringen in Bussum.

TB Betonboringen in Bussum

Wij voeren betonboringen in Bussum uit bij u thuis. Wij richten ons voornamelijk op particulieren. U mag van ons verwachten dat wij altijd bereid zijn u te helpen met een oplossing. Met u meedenken over de mogelijkheden is voor ons vanzelfsprekend. Dit geldt voor al onze medewerkers. Op kantoor en op de bouw. Bij ons heerst er altijd een veilige werksfeer. Dit komt door de VCA certificatie van ons personeel en onze apparatuur. Wij blijven op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, waarmee wij onze apparatuur regelmatig vernieuwen. Hiermee verzekeren wij dat we met de beste en veiligste apparatuur werken. Verder zijn wij:

 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken
 • Communicatief sterk

Betonboorbedrijf met meerdere specialiteiten

Beton frezen in Bussum is ook één van de mogelijkheden als u ons betonboorbedrijf inschakelt. Beton frezen wordt vaak toegepast om leidingen te verwerken in muren of vloeren. Denkt u hierbij aan elektra-, cv-, water- en gasleidingen. Wij zorgen ervoor dat al deze leidingen uit het zicht verdwijnen. Dit geldt ook voor het aanleggen van vloerverwarming. Wanneer u uw vloeren een nieuwe uitstraling wilt geven, is beton frezen ook de juiste keuze voor u. Wij verwijderen met gemak vlekken, krassen en andere oneffenheden uit uw vloer. Daarbij is het mogelijk om een beschermlaag op uw vloer aan te brengen. Beton frezen in Bussum is de specialiteit van ons betonboorbedrijf.

Kozijnen plaatsen met beton zagen in Bussum

Ook wanneer u kozijnen wilt laten plaatsen, staan wij voor u klaar. Met beton zagen in Bussum maken wij openingen in uw betonnen muren. Dit dient niet alleen voor het plaatsen van kozijnen, maar ook voor het plaatsen van deuren of ramen. Ook in uw betonvloeren is het mogelijk om te zagen. Om uw vloer te verwijderen, trapgaten te maken of een kruipluik te installeren om onder uw vloer te komen. Beton zagen in Bussum is de oplossing voor u!

Direct contact met TB Betonboringen

U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, ons contactformulier op de website in te vullen of ons te mailen. Ons telefoonnummer is 0356023844. Het e-mailadres waarop wij te bereiken zijn is info@tbbetonboringen.nl. Voor betonboringen in Bussum met oog voor detail moet u bij TB Betonboringen zijn!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug