Stopcontact boren

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Uw stopcontact boren met hoge kwaliteit

Voor de hoogste kwaliteit stopcontact boren bent u bij TB Betonboringen aan het goede adres. Wij beschikken over up-to-date apparatuur die wij constant blijven vernieuwen. Hiermee kunnen wij niet alleen beton boren uitvoeren bij bedrijven, maar ook in uw woning. Of u nu iets nieuws wilt in uw huis of in een verbouwing zit. Wij boren de gaten voor uw stopcontact. Kom voor een stopcontact boren naar TB Betonboringen en onze ervaren betonboorder klaart uw klus!

Hoe TB Betonboringen werkt?

Wij maken gebruik van de beste en veiligste apparatuur. Stopcontact boren doen wij door middel van diamant bezette boren. Met diamant snijden wij eenvoudig door asfalt, natuursteen, betonijzer, steen en beton. Het is enorm scherp materiaal. Daarnaast is het ook een heel hard materiaal. Het hardst bekende materiaal op de wereld is diamant. Wanneer wij boren met diamant bezette boormachines, is hier water bij nodig. Door onze nieuwste technieken kunnen wij het waterverbruik minimaliseren. Daarbij zorgt onze waterzuiger ervoor dat u geen overlast heeft. Ook onze stofafzuiging voorkomt overlast. Er komt door het plaatsen van een stofafzuiging op de boormachine nauwelijks stof vrij tijdens het boren. Wij werken efficiënt en effectief, met oog voor detail.

Gecertificeerd bedrijf voor stopcontact boren

Wij zijn voor u een betrouwbare, betrokken en goede partner. Voor een specialist in het stopcontact boren moet u bij ons zijn. Daarbij werken wij altijd veilig. Iedere werknemer en alle machines zijn bij ons VCA gecertificeerd. Dit vinden wij noodzakelijk om de veiligheid van werknemers en hun werkomgeving te garanderen Wij zijn:

 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken</li
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • Communicatief sterk

Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden

U kan zowel onze collega’s op de bouw, als onze collega’s op kantoor benaderen om met u mee te kijken naar de mogelijkheden. Wij denken graag samen met u na over een oplossing. Wij voeren ons betonboren uit in iedere diameter, niets is voor ons te diep. Wij hebben oneindige toepassingen. Woont u in de regio Amersfoort, Utrecht of Hilversum? Neem contact met ons op en wij komen uw stopcontact boren! Voor grotere opdrachten kunnen wij u ook elders in het land van dienst zijn.

Neem contact op met ons

Bel naar 0356023844, vul ons contactformulier in of mail naar info@tbbetonboringen.nl om contact op te nemen. Onze vakkundige specialisten staan altijd voor u klaar. Stopcontact boren laat u het beste doen bij TB Betonboringen!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug