Geveldoorvoer boren

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Laat professioneel uw geveldoorvoer boren bij TB Betonboringen

Moet u een geveldoorvoer boren? Dit kan nodig zijn wanneer u een afzuigkap wilt aanleggen. Schakel hiervoor de specialisten van TB Betonboringen in. Van gaten boren voor uw afzuigkap, tot gaten boren voor uw open haard. Al uw beton boor projecten ronden wij met een professionele eindafwerking af. Voor een goed verloop van het geveldoorvoer boren bij u thuis, moet u bij TB Betonboringen zijn!

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken

Voor geveldoorvoer boren maken wij gebruik van diamant bezette boren. Dit materiaal is hard en scherp. Diamant snijdt met gemak door beton, betonijzer, natuursteen, steen en asfalt. Daarom is diamant erg geschikt voor beton boren en geveldoorvoer boren. Er is water nodig wanneer er geboord wordt met diamant. Om weinig water te verspillen, maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Wij minimaliseren hiermee het watergebruik. Om u geen overlast te geven, boren bij met een waterzuiger. Ook zit er een stofafzuiging op onze boor. Dit voorkomt dat er stof vrij komt.

Wij vinden overal een oplossing voor

U kan altijd bij onze medewerkers informeren wat de mogelijkheden zijn. Zowel onze medewerkers op kantoor, als op de bouw denken graag met u mee over een oplossing. Onze toepassingen zijn vrijwel oneindig. In iedere diameter kunnen wij boren. Er is niets te diep. Wij vernieuwen onze apparatuur regelmatig. Hierdoor is onze apparatuur altijd up-to-date. Wij werken met de beste en veiligste machines. Dit garanderen wij door een VCA certificatie. De VCA certificatie geldt zowel voor onze machines, als ons personeel. Wij willen de veiligheid van onze collega’s en van hun werkomgeving verzekeren. Neem nu contact op met TB Betonboringen voor het geveldoorvoer boren en wij vinden de oplossing om uw klus te klaren!

TB Betonboringen is de specialist in geveldoorvoer boren

Wij zijn de specialist in beton boor werkzaamheden. Al onze werkzaamheden verrichten wij met oog voor detail. Voor een goede, betrouwbare en betrokken partner moet u bij ons zijn. Wij werken:

 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • VCA gecertificeerd
 • Oplossingsgericht

Woont u in de regio Hilversum, Utrecht of Amersfoort? Dan komen wij graag bij u langs voor geveldoorvoer boren! Voor grotere project zijn wij ook elders in het land beschikbaar.

Meteen contact opnemen met TB Betonboringen

U kan contact met ons opnemen voor het geveldoorvoer boren, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Bel naar 0356023844, mail naar info@tbbetonboringen.nl of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen u graag!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug