Betonboringen Naarden

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Veilige betonboringen in Naarden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd betonboorbedrijf voor uw betonboringen in Naarden? Of u nu gaten moet laten boren voor uw open haard, afzuigkap, geveldoorvoer of ventilatie. Een specialist weet hoe dit het beste moet. Schakel TB Betonboringen in voor een veilige werkwijze met altijd goede kwaliteit. Alles is bij ons VCA gecertificeerd. Zowel onze medewerkers, als apparatuur. Met behulp van onze vernieuwde machines blijven wij up-to-date. Onze machines boren door iedere diepte heen en in vrijwel elke diameter. Laat uw betonboringen in Naarden uitvoeren door de specialisten van TB Betonboringen.

Betonboringen uitvoeren met diamant

Wij voeren onze betonboringen in Naarden uit met diamant bezette boormachines. Diamant is hard en scherp. Het is eenvoudig om door beton heen te snijden. Wij boren naast beton ook gemakkelijk in natuursteen, asfalt, steen of zelfs betonijzer. Niets is tegen onze machines bestemd. Wij gebruiken de beste en veiligste apparatuur. Hiermee maken wij alles mogelijk. Alle medewerkers van TB Betonboringen werken met hoge klantvriendelijkheid om u te helpen met een oplossing. Samen denken we na over de mogelijkheden. Een goede, betrouwbare en betrokken partner vindt u in ons. Onze manier van werken is:

 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Flexibel
 • Communicatief sterk

Vernieuw uw huis door beton zagen in Naarden

Bent u bezig met het verbouwen van uw woning of bent u simpelweg toe aan iets nieuws? Met beton zagen in Naarden maken wij eenvoudig aanpassingen aan uw huis. Zet nieuwe deuren, ramen of kozijnen door openingen te laten zagen in uw betonnen muur. Ook voor uw vloeren hebben wij iets nieuws te bieden. Beschikt u nog niet over een kruipluik om onder uw vloer te komen? Wij zagen het! Wilt u trapgaten laten maken? Ook dat doen wij! Zelfs wanneer u uw betonvloer wilt verwijderen, kan u ons inschakelen. Wij werken goed en professioneel. Wij vernieuwen uw huis met de beste kwaliteit beton zagen.

Betonfrezen in Naarden voor strakke vloeren en muren

Om uw woning helemaal als nieuw te maken, laat u ook betonfrezen in Naarden doen. Wij verwijderen krassen of vlekken van uw vloer, leggen vloerverwarming of brengen een beschermlaag op uw vloer aan. Al onze werkzaamheden zijn met oog voor detail. Daarnaast is betonfrezen in nodig wanneer u leidingen in het zicht heeft liggen. Wij verwerken deze in uw muren of vloeren. Zo ziet u niets meer van uw cv-, elektra-, water- of gasleidingen en zien uw vloeren en muren er weer strak uit!

Zoek hier contact op met TB Betonboringen

Contact opnemen doet u per mail door te mailen naar info@tbbetonboringen.nl of telefonisch door te bellen naar 0356023844. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen op de website. Laat TB Betonboringen langskomen voor uw betonboringen in Naarden.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug