Betonboringen Houten

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Nauwkeurige betonboringen in Houten door TB Betonboringen

TB Betonboringen levert u de beste betonboringen in Houten. Het maakt niet uit waar u gaten voor wilt laten boren. Wij zijn beschikbaar voor het boren van gaten voor onder andere bij afzuigkappen, open haarden, ventilatie of geveldoorvoer. Met de nieuwste technieken boren wij door betonijzer, natuursteen, steen, asfalt en beton. Met onze diamant bezette boren maken wij de diepste gaten. Het harde en scherpe karakter van diamant zorgt ervoor dat wij vele dieptes aankunnen en in vele diameters. Ook voor beton frezen en beton zagen hebben wij speciale machines. TB Betonboringen voorziet u van betonboringen in Houten van de hoogste kwaliteit.

Maak met betonfrezen uw woning strak

Betonfrezen in Houten doet u om uw woning strak te maken. Dit geldt voor zowel de muren, als de vloeren van uw woning. Wij leggen alle cv-, gas-, elektra- en waterleidingen in uw muren of vloeren. Door uw leidingen hierin te verwerken, verdwijnen ze uit het zicht. Dit is ook mogelijk met vloerverwarming. Daarnaast krijgt uw vloer weer een nieuwe uitstraling als u een beschermlaag laat aanbrengen op uw vloer of u vlekken, krassen en andere soorten oneffenheden laat verwijderen. Betonfrezen in Houten is de manier om uw huis op te knappen.

Knap uw vloeren en muren op met betonzagen

Door uw vloeren en muren te laten beton zagen in Houten, knapt u uw woning op. Wij kunnen veel voor u betekenen. Wat uw vloeren betreft, kunnen wij uw betonvloer eruit halen. Ook is het mogelijk trapgaten door ons te laten zagen of een kruipluik te laten maken, zodat u onder de vloer kan komen. In uw muren, zagen wij openingen. In uw betonnen muur kan een kozijn, raam of deur worden geplaatst. Beton zagen in Houten doen wij met oog voor detail.

Een veilige werkomgeving

Wij willen dat onze werknemers altijd in een veilige werkomgeving aan de slag kunnen. Daarom zijn zij, net als onze apparatuur, in het bezit van een VCA certificaat. Onze machines zijn dus niet alleen de beste apparatuur, maar ook het veiligst. Wij leveren altijd goed en professioneel werk. Dankzij onze betrokkenheid, voldoen onze betonboringen in Houten altijd aan uw wensen. Al onze medewerkers, op kantoor en op de bouw, staan klaar om u te helpen. Wij bieden u mogelijkheden en oplossingen. Onze werkwijze is:

 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • Betrokken

Contact zoekt u op via hier!

TB Betonboringen is een betrouwbare, goede en betrokken partner voor uw betonboringen in Houten. Schakel ons in door te bellen naar 0356023844 of te mailen naar info@tbbetonboringen.nl. U kan ook ons contactformulier op de website invullen, dan nemen wij contact met u op.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug