Klein sloopwerk

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

TB Betonboringen voor al uw klein sloopwerk

Voor klein sloopwerk kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van TB Betonboringen in. Heeft u bijvoorbeeld een deurkozijn dat gezaagd moet worden? Naast het zagen van uw deurkozijn, slopen wij deze en voeren wij het af. U hoeft zelf niet om te kijken naar de werkzaamheden. Wij voeren het slopen in eigen beheer uit. Neem contact met ons voor het verrichten van en het afvoeren van uw klein sloopwerk!

Klein sloopwerk afvoeren

Wij beschikken over de juiste middelen om uw garage, tuinmuur, terras, betonvloer of schutting te slopen. Zelfs wanneer u een geheel huis wilt laten slopen, zijn wij hiervoor in te zetten. Wij leveren een perceel altijd schoon op. Tijdens het slopen voeren wij direct het puin af. Niets is vervelender dan leven tussen het puin. Het is ook mogelijk om meerdere afvalcontainers te plaatsen of ze op te laten halen. Wij storten het puin verantwoord. Laat ons weten wat u van ons verwacht en wat u zelf wilt verzorgen. Door met u mee te denken wordt iedere klein sloopwerk klus door ons geklaard.

Sloopwerk in de regio Hilversum, Utrecht en Amersfoort

Woont u in de regio Hilversum, Utrecht of Amersfoort? Dan rijden wij graag bij u langs voor uw klein sloopwerk. Voor grotere opdrachten gaan wij ook elders in het land aan de slag. Bij grotere werkzaamheden werken wij samen met gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven. Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar zijn ook door bedrijven te benaderen. Samen met u denken wij mee over een oplossing. Voor meer informatie over onze mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte verzoeken wij u contact op te nemen.

De werkwijze van TB Betonboringen

Alle medewerkers van TB Betonboringen staan voor u klaar om met klein sloopwerk te helpen. Wij werken met gespecialiseerde vakmensen die een oog voor detail hebben. Onze werkwijze is:

 • Oplossingsgericht
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel
 • VCA gecertificeerd

Wij maken gebruik van de meest up-to-date apparatuur en blijven deze vernieuwen. Onze apparatuur is het beste en het veiligst. Al onze medewerkers zijn net als onze apparatuur VCA gecertificeerd. Wij verzekeren hiermee de veiligheid van onze mensen en hun werkomgeving. Wij beschikken ook over een BRT-certificaat ter aanvulling.

Neem direct contact op

Vul voor klein sloopwerk ons contactformulier in, mail naar info@tbbetonboringen.nl of bel ons op 0356023844. Wij zijn een betrokken, betrouwbare en bovenal goede partner. Voor uw klein sloopwerk bent u bij TB Betonboringen aan het juiste adres.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug