Betonboringen Hilversum

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

De specialist voor uw betonboringen in Hilversum

U heeft een betonboorbedrijf in Hilversum nodig. Dit kan zijn voor het boren van ventilatiegaten, gaten voor stopcontacten of geveldoorvoer. Van gaten voor afzuigkappen tot gaten boren voor een open haard. Wat voor betonboringen u ook wilt, TB Betonboringen heeft de oplossing. Ons team specialisten staat voor u klaar om uw klus tot het gewenste resultaat te brengen. Dit doen wij met behulp van diamant bezette boren, waarmee wij eenvoudig door beton, asfalt, steen, betonijzer en natuursteen snijden. Diamant is namelijk heel scherp. Door dit scherpe en harde materiaal, boren wij door iedere diameter heen. Niets is te diep voor onze boormachines. TB Betonboringen is de specialist voor al uw betonboringen in Hilversum!

Beton frezen in Hilversum om uw leidingen weg te werken

Wij komen ook bij u langs om betonfrezen in Hilversum uit te voeren. Dit doet u wanneer u vloerverwarming wilt aanleggen, een beschermlaag wilt aanbrengen om de levensduur van uw vloeren te verhogen of om leidingen in uw muren of vloeren te verwerken. Wij laten uw gas-, cv-, water- en elektraleidingen als het ware verdwijnen. Ook om uw betonvloer weer een nieuwe uitstraling te geven, kan u ons laten komen voor beton frezen in Hilversum. Krassen en vlekken verwijderen wij eenvoudig.

Beton zagen in Hilversum voor openingen in wanden of vloeren

Mocht u openingen in uw wanden of vloeren willen laten maken, dan kan u ons inhuren voor beton zagen in Hilversum. Voor wanden kunnen wij u nieuwe ramen, deuren, kozijnen of andere openingen in uw betonnen muren leveren. Voor uw vloeren kunnen wij uw betonnen vloer verwijderen of trapgaten zagen. Alle diktes zijn voor ons haalbaar. Wij hebben oneindige toepassingen om u van het beste betonzagen in Hilversum te voorzien.

Wij bieden overal een oplossing voor

Al onze medewerkers zijn bereid om met u mee te denken over de mogelijkheden van onze betonboringen in Hilversum. Het maakt hierbij niet uit of u in contact komt met onze collega’s op de bouw of onze collega’s op kantoor. Door middel van de beste en veiligste machines hebben wij altijd een oplossing. Wij vernieuwen onze apparatuur regelmatig, zodat wij altijd up-to-date zijn. Verder zijn wij met betonboringen in Hilversum:

 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Flexibel
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht

Maak een afspraak voor uw betonboringen in Hilversum

Een afspraak maken doet u snel en eenvoudig door contact met ons op te nemen. Vul ons contactformulier in, bel naar 0356023844 of mail naar info@tbbetonboringen.nl. TB Betonboringen staat klaar om u van de beste kwaliteit betonboringen in Hilversum te voorzien!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug