Beton zagen

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton zagen voor uw wanden of vloeren

Beton zagen wordt meestal gedaan bij wanden of vloeren. Bij wandzagen kan u denken aan een nieuw raam, een nieuwe deur of een ander soort opening in uw betonnen wand. Vloerzagen doet u wanneer u uw betonnen vloer wilt verwijderen of trapgaten wilt zagen. Wanneer u bezig bent met een verbouwing of iets nieuws wilt in uw huis, is beton zagen ideaal voor u. Schakel een ervaren specialist in van TB Betonboringen voor een goed en professioneel verloop. Wij klaren uw klus!

Beton zagen met diamant

Wij beschikken over diamant bezette zaagbladen. Diamant is niet alleen heel sterk materiaal, maar ook heel scherp. Door beton, natuursteen, steen, asfalt en zelfs betonijzer snijdt diamant gemakkelijk heen. Alle diktes zijn door ons te zagen. De toepassingen van TB Betonboringen zijn oneindig. Wij hebben de meest up-to-date apparatuur. Wij garanderen u hiermee dat wij werken met de beste en veiligste machines.

Betonzagen in steen

Wij zagen voor een raam of deurkozijn voornamelijk in steen. Daar bestaan verschillende mogelijkheden voor. Ten eerste maken wij gebruik van een waterkoeling. Hierbij is een watestofzuiger nodig om het water weg te zuigen. Door de nieuwste technieken kan het watergebruik geminimaliseerd worden. Deze manier van beton zagen geeft geen stof en is het meest voorkomend. Ten tweede is het mogelijk om droog te zagen met een stofafzuiging. Er zit een stofzuiger gemonteerd aan de zaagmachine, zodat het stof wordt afgezogen.

Wij verzekeren een oplossingsgerichte werkwijze

Al onze medewerkers denken met u mee naar een oplossing. Of u nu met onze collega’s op de bouw of op kantoor te maken heeft. Wij kijken met u mee naar de mogelijkheden. Wij zijn:

 • Betrokken
 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • VCA gecertificeerd
 • Oplossingsgericht

TB Betonboringen levert werkzaamheden af met oog voor detail. Wij zijn uw specialist in beton zagen. In de regio Amersfoort, Utrecht en Hilversum rijden wij rond om u als particulier van onze diensten te voorzien. Wij zijn voor grotere opdrachten ook elders in het land inzetbaar. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neemt u contact met ons op.

Neem contact op met TB Betonboringen

De specialisten van TB Betonboringen staan graag voor u klaar voor beton zagen. Neem contact op door te bellen naar 0356023844, te mailen naar info@tbbetonboringen.nl of door ons contactformulier in te vullen op de website. Voor een goede, betrokken en betrouwbare partner bij het betonzagen moet u bij ons zijn.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug