Betonboringen Leusden

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Uw woning opknappen met betonboringen in Leusden

TB Betonboringen is uw goede, betrokken en betrouwbare partner bij betonboringen in Leusden. Is uw woning toe aan een opknapbeurt, zit u midden in de verbouwing of wilt u simpelweg iets nieuws? Wij voorzien u van de beste kwaliteit met het boren van gaten in beton. Dit kan u laten doen voor open haarden, ventilatie, geveldoorvoer of afzuigkappen. Wat uw opdracht voor ons ook is, met onze diamant bezette boren is geen booropdracht voor ons te diep. Diamant is niet alleen het hardst bestaande materiaal, maar het is ook vlijmscherp. Door beton, betonijzer, steen, asfalt of natuursteen boren wij moeiteloos heen. Voor betonboringen in Leusden moet u bij TB Betonboringen zijn!

Naast beton boren, ook beton zagen

Ook wanneer u andere werkzaamheden in uw betonnen muren of vloeren wilt laten uitvoeren, is TB Betonboringen het betonboorbedrijf voor u. Wij zijn ook in te zetten voor beton zagen in Leusden. In uw vloeren maken wij trapgaten, kruipluiken. Of laat u uw betonvloer door ons verwijderen. In uw betonnen muren maken wij openingen voor het plaatsen van deuren, ramen of kozijnen.

Maak uw woning af met beton frezen

Met betonfrezen in Leusden maken wij uw huis helemaal af. Water-, cv-, elektra- en gasleidingen die zich in het zicht bevinden, verwerken wij in uw muren of vloeren. Ook om vloerverwarming te leggen of voor een beschermlaag op uw vloer is beton frezen noodzakelijk. Laat krassen en vlekken verwijderen van uw vloer, zodat er geen oneffenheden meer zichtbaar zijn. Uw vloer zal er weer uitzien als nieuw.

Het betonboorbedrijf in Leusden voor u als particulier

Wij zijn in te zetten voor betonboringen in Leusden bij u als particulier. Wij werken met oog voor detail aan uw woning. Hierdoor behalen wij altijd het gewenste resultaat. Wij denken mee met u om een oplossing te vinden. Al onze medewerkers zijn bereid u met de beste service van dienst te zijn. Alles is bij ons mogelijk, dankzij onze up-to-date apparatuur. Wij gaan met de meest recente technische ontwikkelingen mee door onze apparatuur te blijven vernieuwen. Wij verzekeren u hiermee dat wij onze werkzaamheden uitvoeren met de beste en veiligste machines. Wij zijn met onze betonboringen in Leusden:

 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd

Contact opnemen voor onze betonboringen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0356023844 of per mail via info@tbbetonboringen.nl. Voor een professioneel verloop van uw betonboringen in Leusden gaat u naar TB Betonboringen!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug