Betonboringen Utrecht

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

TB Betonboringen: het beste betonboorbedrijf van Utrecht

Voor al uw betonboringen in Utrecht kunt u bij TB Betonboringen terecht. Wij zijn in te zetten bij het boren van ventilatiegaten tot het boren van gaten voor uw stopcontact. En van gaten voor de afvoer voor uw afzuigkap tot de gevelafvoer. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ons is niets te diep. Door onze scherpe, harde diamant bezette betonboor snijden wij door iedere diameter heen. Geen natuursteen, beton, betonijzer, steen of asfalt is tegen onze apparatuur bestemd. Voor het beste betonboorbedrijf van Utrecht moet u bij TB Betonboringen zijn!

Beton zagen in Utrecht voor openingen in vloeren of wanden

Wilt u nieuwe ramen, kozijnen of deuren in uw woning laten plaatsen? Door middel van beton zagen kunnen wij openingen in uw betonnen wanden maken. Dit is ook mogelijk in uw vloeren. Wanneer u kruipluiken wilt om onder de vloer te kunnen komen, trapgaten nodig heeft of van uw betonvloer af wilt. De toepassingen van beton zagen in Utrecht zijn oneindig. Geen enkele dikte is voor ons onhaalbaar. Met oog voor detail leveren wij u de hoogste kwaliteit beton zagen.

Beton frezen in Utrecht voor leidingwerk

Laat uw woning er weer uitzien als nieuw dankzij beton frezen in Utrecht. Wij verwijderen vlekken, krassen of andere oneffenheden van uw vloeren. Ook voor het aanbrengen van een beschermlaag of vloerverwarming zijn wij inzetbaar. Heeft u nog cv-, elektra-, water- of gasleidingen in het zicht liggen? Wij verwerken deze gemakkelijk in uw vloeren en wanden. U ziet er niets meer van. Dankzij beton frezen geeft u uw woning weer een opgeruimde uitstraling.

Met de nieuwste technieken altijd up-to-date

Onze apparatuur wordt regelmatig vernieuwd om up-to-date te blijven in alle technische ontwikkelingen. Hiermee bieden wij de beste apparatuur voor al uw betonboringen in Utrecht. Bovendien is onze apparatuur op veiligheid getest. Wij garanderen onze werknemers een veilige werkomgeving. Voor een betrokken, betrouwbare en goede partner moet u bij ons zijn. Wij denken graag met u mee naar een oplossing. Door middel van een professioneel verloop van onze betonboringen in Utrecht, verzekeren wij u een goed resultaat. Geef uw wensen aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden. Verder is TB Betonboringen:

 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Flexibel

Neem contact op met ons betonboorbedrijf in Utrecht

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0356023844 of ons te mailen op info@tbbetonboringen.nl. Wij staan klaar voor al uw betonboringen in Utrecht!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug