Betonboringen Maartensdijk

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Uw woning opknappen met betonboringen in Maartensdijk

Door het toepassen van betonboringen in Maartensdijk kunt u uw woning laten opknappen. Denk aan het boren van gaten voor een open haard, ventilatie, geveldoorvoer of afzuigkap waarvoor gaten boren noodzakelijk is. Ook door middel van betonfrezen en betonzagen vernieuwt u de wanden en vloeren bij u thuis. De specialisten van TB Betonboringen staan u bij door het geven van adviezen en oplossingen. Samen met u denken wij na over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn een ervaren betonboorbedrijf en werken het meeste voor particulieren. Voor betonboringen in Maartensdijk is TB Betonboringen voor u de beste keuze!

Strakke muren en vloeren door beton frezen

Met beton frezen in Maartensdijk krijgt uw woning weer een vernieuwde uitstraling. Zowel tijdens uw verbouwing, als wanneer u simpelweg iets wilt veranderen aan uw woning. Van krassen, vlekken of andere oneffenheden verwijderen tot het aanbrengen van een beschermlaag op uw vloer. Wij voeren alle werkzaamheden goed en professioneel uit. Beton frezen laat u ook doen wanneer u vloerverwarming wilt leggen. Gas-, water-, cv- en elektraleidingen worden verwerkt in muren of vloeren. Hierdoor liggen uw leidingen niet langer meer midden in het zicht. Voor strakke muren en vloeren laat u betonfrezen in Maartensdijk doen.

Maak uw woning af dankzij beton zagen in Maartensdijk

Om uw woning helemaal naar uw wensen af te maken, kan u beton zagen in Maartensdijk door ons laten doen. Wij maken aanpassingen aan uw vloeren en wanden. In uw wanden kunnen wij openingen in het beton zagen. Dit komt van pas wanneer u deuren, kozijnen of ramen wilt plaatsen. Voor uw vloer kunnen wij trapgaten zagen, uw betonvloer verwijderen of kruipluiken zagen om onder uw vloer te gaan. Met oog voor detail zagen wij door alle diktes heen met onze eindeloze mogelijkheden.

Wij werken met de beste en veiligste machines

Onze werknemers werken met machines van de beste kwaliteit tijdens het betonboren in Maartensdijk. Zowel onze machines, als onze werknemers zijn VCA gecertificeerd om de veiligheid te garanderen. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan met alle nieuwe technische ontwikkelingen. Daarom vernieuwen wij onze machines regelmatig. Wij gebruiken tijdens onze betonboringen in Maartensdijk diamant bezette boren. Het maakt niet uit wat de diepte is, iedere diameter is haalbaar voor onze boormachines. Wij boren door asfalt, steen, betonijzer, beton en natuursteen. Onze manier van werken is altijd:

 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken
 • Oplossingsgericht
 • Flexibel
 • Communicatief sterk

Betonboringen in Maartensdijk laten doen door nu contact op te nemen

U kunt TB Betonboringen op drie manieren bereiken. Telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Voor telefonisch contact belt u naar 0356023844. Voor contact per e-mail mailt u naar info@tbbetonboringen.nl. Wij zijn een betrouwbare, betrokken en goede partner om uw betonboringen in Maartensdijk uit te voeren.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug