Ventilatiegaten boren

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Ventilatiegaten boren door een vakman

Moet u ventilatiegaten boren bij u thuis? Of u nu iets nieuws wilt in uw huis of in een verbouwing zit, laat het betonboren over aan een vakman. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om uw klus te laten slagen. Een professionele eindafwerking is gegarandeerd. Voor een goed verloop van uw project, moet u bij TB Betonboringen zijn. Laat uw ventilatiegaten boren over aan ons voor de beste kwaliteit!

Hoe werkt ventilatiegaten boren?

Ventilatiegaten boren doen wij met diamant bezette boren. Diamant is zo scherp, dat het eenvoudig door beton, asfalt, natuursteen, betonijzer en steen heen snijdt. Ook is diamant heel hard materiaal. Het is het hardst bekende materiaal ter wereld. Betonboren moet met water. Wij passen hierbij nieuwe technieken toe om het watergebruik te minimaliseren. Wij gebruiken een waterzuiger om overlast te voorkomen. Daarnaast zit er een stofafzuiging op de boormachine. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel geen stof vrijkomt tijdens het boren.

Onze toepassingen zijn oneindig

Iedere diameter ventilatiegaten boren is mogelijk. Onze toepassingen zijn zo goed als oneindig. Schakel onze medewerkers in om te kijken naar de mogelijkheden. Zowel onze medewerkers op kantoor, als de medewerkers op de bouw helpen u graag met het geven van professioneel advies. Wij vinden voor iedere klus een oplossing. Dankzij de beste en veiligste machines, verzekeren wij u van een goed resultaat. Onze apparatuur wordt regelmatig vernieuwd en is altijd up-to-date. Daarbij is al onze apparatuur VCA gecertificeerd. Dit geldt ook voor onze medewerkers. Wij verzekeren de veiligheid van onze werknemers en hun werkomgeving. TB Betonboringen is de specialist in het ventilatiegaten boren.

Waarom u moet kiezen voor TB Betonboringen

Wij zijn actief in de regio Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Voor grotere opdrachten werken wij ook elders in Nederland. Wij zijn door bedrijven in te zetten, maar focussen ons voornamelijk op u als particulier. Wij zijn een goede, betrouwbare en betrokken partner. Onze specialisten zijn:

 • Flexibel
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • Betrokken

Maak een afspraak bij TB Betonboringen!

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om ons in te schakelen voor het ventilatiegaten boren moet u contact opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier op de website. U belt ons op 0356023844 of mailt ons naar info@tbbetonboringen.nl. Wij komen graag bij u langs om u van onze diensten te voorzien!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug