Beton frezen

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton frezen door de vakmensen van TB Betonboringen

Beton frezen wordt veel toegepast om leidingen in vloeren en muren te verwerken. Bij betonfrezen wordt er een dun laagje beton van de vloer verwijderd. Dit kan u ook toepassen wanneer u krassen of vlekken op uw betonvloer heeft. Uw betonvloer zal er weer uitzien als nieuw. Ook voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag of om vloerverwarming aan te leggen is het frezen van beton nuttig. Laat dit altijd doen door een vakman. Het is een klus waarvoor u de juiste ervaring en machines nodig heeft. Voor een goed en professioneel verloop van het betonfrezen moet u bij de specialisten van TB Betonboringen zijn!

Betonfrezen met diamant

Door beton frezen kunt u elektra-, c.v.-, gas- en waterleidingen in vloeren en muren wegwerken. De leidingen komen volledig uit het zicht te liggen. Wij voeren beton frezen uit met behulp van diamant bezette frezen. Diamant is heel scherp materiaal en snijdt zonder moeite door materialen als steen, asfalt, natuursteen beton en zelfs betonijzer. Daarnaast is diamant het hardst bekende materiaal op de wereld. Voor frezen in steen, beton of vloeren zijn speciale machines. Wij vernieuwen onze apparatuur regelmatig, zodat het altijd up-to-date is. Wij verzekeren u dat wij de beste en veiligste machines tot onze beschikking hebben.

Veiligheid voorop bij beton frezen

De veiligheid van onze medewerkers en de omgeving waarin zij werken staat voor ons voorop bij beton frezen. Om deze reden hebben al onze medewerkers een VCA-gecertificeerd. Dit geldt ook voor onze apparatuur. Naast een VCA-certificaat hebben wij ook een BRT-certificaat ter aanvulling. Daarnaast zijn wij:

 • Flexibel
 • Oplossingsgericht
 • Communicatief sterk
 • Betrokken

TB Betonboringen werkt met oog voor detail en is gespecialiseerd in beton frezen. Wij denken altijd met u mee over de mogelijkheden. Zowel onze medewerkers op kantoor, als onze medewerkers op de bouw helpen u tot een oplossing te komen.

Beton frezen in de regio Hilversum, Utrecht en Amersfoort

Wij zijn actief in de regio Hilversum, Utrecht en Amersfoort. Wij rijden hier graag rond om u als particulier te helpen bij het betonfrezen. Bij grotere opdrachten zijn wij ook elders in het land werkzaam. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte raden wij het u aan om contact op te nemen. TB Betonboringen is uw goede, betrouwbare en betrokken partner!

Contact opnemen

Contact opnemen doet u door te mailen naar info@tbbetonboringen.nl, te bellen naar 0356023844 of door het invullen van ons contactformulier. Wij zijn de specialisten in betonfrezen. Voor een professionele eindafwerking moet u bij ons zijn.

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug