Doorvoer afzuigkap boren

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Doorvoer afzuigkap boren bij TB Betonboringen

Laat een doorvoer afzuigkap boren bij TB Betonboringen voor een professionele eindafwerking in uw keuken. Dankzij onze vakkundige kennis zijn wij specialist in beton boren. Zowel in verbouwingen, als wanneer u iets nieuws wilt in uw woning. Bijvoorbeeld in de vorm van een afzuigkap bij u thuis. Beton boren is hiervoor uitermate geschikt. Voor een doorvoer afzuigkap boren schakelt u de specialisten van TB Betonboringen in!

Diamant bezette boren

Een doorvoer afzuigkap boren doen wij door middel van diamant bezette boren. Wij gebruiken diamant om twee redenen. Ten eerste is diamant het hardst bekende materiaal op de wereld. Ten tweede is diamant een heel scherp materiaal. Het snijdt met veel gemak door betonijzer, natuursteen, asfalt, beton en steen. Wij maken tijdens het doorvoer afzuigkap boren gebruik van water. Om u geen overlast te geven, maken wij daarbij gebruik van een waterzuiger om hiermee het gebruik van water te minimaliseren. Ook beschikken wij over een stofafzuiging. Dit zorgt ervoor dat er tijdens het boren weinig stof vrijkomt.

Alles is mogelijk bij een doorvoer afzuigkap boren

Wij boren overal doorheen. Betonboren is bij ons in iedere diameter mogelijk. Onze toepassingen zijn zo goed als oneindig. Wij hebben de meest up-to-date apparatuur. Die apparatuur vernieuwen wij regelmatig. De beste en veiligste machines worden door ons gebruikt. Dat verzekeren wij doordat al onze apparatuur, net als onze medewerkers, VCA gecertificeerd zijn. Wij zijn in te zetten in de regio Utrecht, Hilversum en Amersfoort. Voor grotere opdrachten werken wij ook elders in het land. U kunt als particulier bij ons terecht voor het beton boren. Onze medewerkers op kantoor en op de bouw denken graag met u mee over de mogelijkheden. Voor iedere klus bieden wij een oplossing.

Hoe werkt TB Betonboringen?

Wij zijn een goede, betrokken en betrouwbare partner. Doorvoer afzuigkap boren doen wij met oog voor detail. Onze werkwijze is:

 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Flexibel
 • Betrokken

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met TB Betonboringen doet u per mail, telefonisch of via ons contactformulier. Het e-mailadres waarop wij te bereiken zijn is info@tbbetonboringen.nl. Ons telefoonnummer is 0356023844. Een doorvoer afzuigkap boren laat u doen door de ervaren specialisten van TB Betonboringen!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug