Over ons

  • Oplossingsgericht
  • VCA gecertificeerd
  • Communicatief sterk
  • Betrokken
  • Flexibel

Over ons

In juni 1995 is de firma T.Boulonois betonboringen opgericht door de heer Ton Boulonois. Het is in 1995 allemaal begonnen in de garage achter het huis van Ton Boulonois, daar aan de Nieuwstraat in Soest was het kantoor en de werkplaats gevestigd. In augustus 2000 is de firma TB betonboringen verhuist naar een pand op het Weteringpad in Soest, na enkele jaren aan het Weteringpad is de vestiging inmiddels verhuisd naar de Energieweg 10 in Soest.

Eind 2014 hebben Ton en zijn zoon Jean Paul besloten om het stokje van vader op zoon over te dragen. Na een periode van inwerken als de nieuwe eigenaar heeft Jean Paul per November 2015 Definitief het roer overgenomen van zijn vader om met veel plezier en trots het familiebedrijf voort te zetten.

Kracht

De kracht van TB Betonboringen zit hem in de flexibiliteit van het bedrijf. Of u te maken heeft met onze mensen op kantoor of met onze mensen op de bouw, meedenken en oplossen is waar het bij ons om draait.

Specialisten

Al het door ons uitgevoerde werk zien wij als specialistisch, altijd oog voor detail. Of het nu betonboor-, frees-, zaag- of sloopwerkzaamheden zijn, wij zijn betrokken bij hetgeen wij doen en de mensen waar wij voor werken.

Werkzaamheden

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het boren van gaten door beton, steen, kalk of asfalt. Elke diameter is bij ons mogelijk. Geen diepte is voor ons te diep. Daarnaast kunnen wij voor u zagen en frezen in beton, steen, kalk of asfalt. Ook chemisch en lijmverankeren behoort tot ons werk. Zelfs voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Hierbij denken wij niet alleen aan onze medewerkers maar ook aan de omgeving waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Al onze medewerkers en apparatuur zijn VCA gecertificeerd. Omdat wij regelmatig aan het spoor dan wel in de buurt van het spoor werken hebben wij BRT certificaat ter aanvulling op het VCA.
Al onze apparatuur wordt onderhouden door VCA goedgekeurde onderhoudsbedrijven. Daarnaast is al onze apparatuur up to date en wordt regelmatig vernieuwd zodat we met de beste en veiligste machines werken.

Neem contact op

Bereik

TB Betonboringen werkt vanuit Soest waar dagelijks enthousiaste medewerkers met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s het land in gaan. TB Betonboringen werkt landelijk voor grote aannemers en zelfs internationaal is voor de medewerkers van TB Betonboringen niet te gek. Diverse werken zijn afgerond in Frankrijk en Belgie. Maar ook voor particulieren rijden wij graag de regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht door.

Bedrijfshistorie

In juni 1995 is de firma T.Boulonois betonboringen opgericht door de heer Ton Boulonois. De heer Boulonois had daarvoor al een betonborings bedrijf gehad samen met een compagnon, maar door een geschil zijn de compagnons toen beiden hun eigen weg ingeslagen en daaruit is TB betonboringen onstaan. Het is in 1995 allemaal begonnen in de garage achter het huis van Ton Boulonois, daar was het kantoor en de werkplaats gevestigd. In augustus 2000 is de firma TB betonboringen verhuist naar een pand op het weteringpad in soest, Ondanks dat ze flink zijn uitgebreid zitten ze daar tot op heden nog steeds, met het kantoor en de werkplaats boven en het zwaardere materieel en de aanhangers beneden.

Bel me
terug