Betonboringen Driebergen

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

Beton boren, frezen en zagen door ervaren specialisten

U kunt om verschillende redenen betonboringen in Driebergen laten doen. Het kan zijn dat u uw huis wilt verbouwen, opknappen of iets nieuws wilt. Zo kunnen wij gaten voor stopcontacten, gevelafvoer, ventilatiegaten, tot gaten voor uw open haard of een afzuigkap voor u maken. Het is allemaal mogelijk met betonboren. Om verzekerd te zijn van een goed en professioneel resultaat, laat u een ervaren specialist komen. Specialisten beschikken over de juiste kennis om uw opdracht een succesvolle afronding te geven. Schakel TB Betonboringen in en wij voorzien u van betonboringen in Driebergen met de hoogste kwaliteit.

Voordelen van beton frezen

U kan ook bij ons terecht voor beton frezen in Driebergen. Met beton frezen laat u uw vloeren weer stralen als nieuw. Oneffenheden, zoals vlekken of krassen, worden verwijderd. U ziet hierdoor geen doffe plekken meer. Om uw vloer een langere levensduur te geven, laat u een beschermlaag aanbrengen. Uw vloer behoudt langer een mooie uitstraling. Ook het leggen van vloerverwarming onder uw vloer is mogelijk. U ziet hier niets van. Leidingen voor cv, gas, elektra of water wilt u ook liever niet in het zicht hebben liggen. Door beton frezen in Driebergen werken wij uw leidingen in uw vloeren of muren.

Waarvoor beton zagen?

Beton zagen in Driebergen kunt u laten doen in zowel uw vloeren als in uw wanden. Voor uw vloeren houdt beton zagen in dat we uw betonvloer eruit kunnen halen, trapgaten kunnen zagen of kruipluiken kunnen maken. In uw wanden laten wij door middel van beton zagen openingen ontstaan. In deze openingen is het gemakkelijk om deuren, ramen of kozijnen te plaatsen. Beton zagen in Driebergen gebeurt bij ons altijd met oog voor detail.

Hoe voeren wij betonboringen in Driebergen uit?

Wij werken met de veiligste en beste diamant bezette machines tijdens onze betonboringen in Driebergen. Wij willen dat onze werknemers en hun omgeving veilig zijn. Door VCA certificaten kunnen wij dat garanderen. Het constant vernieuwen van apparatuur is een manier om up-to-date te blijven. Nieuwe technische ontwikkelingen passen wij toe. Door diamant bezette machines te gebruiken, snijden wij overal doorheen. Zowel de diepte, als de diameter maakt niet uit. Geen betonijzer, steen, natuursteen, beton of asfalt is bestemd tegen onze apparatuur. Onze werknemers verdiepen zich graag samen met u in het vinden van de beste oplossing. Wij werken daarnaast:

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken
 • Communicatief sterk
 • Flexibel

Direct TB Betonboringen inschakelen

Voor contact met ons betonboorbedrijf belt u ons op 0356023844 of mailt u naar info@tbbetonboringen.nl. Wij zijn altijd een goede, betrokken en betrouwbare partner voor onze klanten. Onze medewerkers staan klaar voor uw betonboringen in Driebergen!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug