Betonboringen Amersfoort

 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Communicatief sterk
 • Betrokken
 • Flexibel

TB Betonboringen is uw betonboorbedrijf in Amersfoort

TB Betonboringen is het betonboorbedrijf voor al uw betonboringen in Amersfoort. Wij zijn in te zetten bij het gaten boren voor een afzuigkap, tot het boren van gaten voor uw open haard. Wat u ook van ons verwacht, alles is mogelijk. Onze ervaren specialisten beschikken over veel vakkennis en werken met oog voor detail. Wij leveren altijd goed resultaat. Dit doen wij door middel van diamant bezette boormachines. Diamant is hard en scherp. Hiermee snijden wij door ieder materiaal heen in de meest uiteenlopende diameters. Wij snijden met veel gemak door beton, asfalt, natuursteen, betonijzer en steen. Neem contact op om uw betonboringen in Amersfoort uit te laten voeren door TB Betonboringen!

Ook inzetbaar voor beton frezen in Amersfoort

Naast het beton boren, zijn wij ook inzetbaar voor beton frezen in Amersfoort. Dit kan u laten doen om vloerverwarming aan te leggen, een beschermlaag op uw vloer aan te brengen of wanneer u leidingen in uw muren of vloeren wilt verwerken. Wij laten uw cv-, water-, gas- en elektraleidingen volledig uit het zicht verdwijnen. Hierdoor oogt uw woning mooier. Ook om vlekken of krassen van uw betonvloer te verwijderen, komt betonfrezen van pas. Wij geven uw vloer weer een hele vernieuwde uitstraling.

Wij doen ook aan beton zagen in Amersfoort

Beton zagen in Amersfoort kan u toepassen wanneer u een kozijn, een nieuw raam, een nieuwe deur of een andere opening in uw betonnen wand wilt maken. Ook bij het verwijderen van uw betonvloer of het zagen van trapgaten is betonzagen de oplossing. De toepassingen van TB Betonboringen zijn oneindig. Wij zagen met gemak door iedere dikte heen.

Wij zijn betrokken bij uw wensen

Wij zijn een goede, betrouwbare en betrokken partner voor uw betonboringen in Amersfoort. Wij laten onze betrokkenheid merken door altijd met u mee te denken over een oplossing. Samen kijken we naar wat er mogelijk is. Wij richten ons hierbij voornamelijk op particulieren. Onze apparaten vernieuwen wij regelmatig om up-to-date te blijven. Daarnaast zijn ze, net als onze werknemers, VCA gecertificeerd. Wij verzekeren hiermee niet alleen de veiligheid van onze werknemers en hun omgeving, maar ook dat wij met de beste en veiligste machines werken. Wij werken altijd:

 • Communicatief sterk
 • Oplossingsgericht
 • VCA gecertificeerd
 • Betrokken
 • Flexibel

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over betonboringen in Amersfoort. Ook wanneer u een offerte wilt aanvragen, raden wij u aan om contact op te nemen.

Neemt u direct contact op met TB Betonboringen

U kan telefonisch, per mail of door het invullen van ons contactformulier contact opnemen. Ons telefoonnummer is 0356023844. Ons e-mailadres is info@tbbetonboringen.nl. Wij staan voor u klaar om uw betonboringen in Amersfoort professioneel en goed uit te voeren!

ContactOfferte aanvragen

REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN

 • Johan Stelte

  Vandaag 3 gaten laten boren door het beton voor de installatie van mijn Airco, het werk is zeer goed gedaan. Zeer vriendelijk en snel. Ik raad dit bedrijf dan ook aan.

 • Robbert Quint

  Absolute topzaak. Deskundig advies en snelle respons in de planning door Jeanpaul. Stipt op tijd, attent, meedenkend, en zeer secuur en voorzichtig (heel belangrijk in een particuliere omgeving) bij de uitvoering door John.

  Topwerk geleverd en de boel netjes achter gelaten.

  Van harte aanbevolen!

 • Dennis van Leuverden

  Tijdens de verbouwing van mijn huis vaak ingeschakeld als aannemer om gaten door de betonvloeren te maken. Kundig personeel, altijd vriendelijk en flexibel qua planning.

Bel me
terug