ZAGEN
Diamant
Het boren wat wij verzorgen gebeurt met diamant bezette zaagbladen. Het voordeel van diamantmateriaal is dat diamant een heel sterk materiaal is (het hardst bekende materiaal ter wereld). Gelukkig is diamant tegenwoordig kunstmatig te produceren waardoor het nu een betaalbaarder materiaal is om als gereedschap te kunnen gebruiken. Naast dat diamant heel sterk is, is diamant ook heel scherp daardoor snijdt de zaag gemakkelijk door steen, beton, asfalt, natuursteen en ook betonijzer heen

Zagen in steen
Wanneer er gezaagd moet worden in steen is het vaak voor een raam of deur kozijn, daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden dat kan met waterkoeling, dat is het meest voorkomend daarbij zal wanneer nodig een waterstofzuiger gebruikt worden om het afkomende water weg te zuigen en is er geen stof. Het kan ook droog met stofafzuiging, daarbij zal er en stofzuiger gemonteerd worden aan de zaagmachine en zal zoveel mogelijk stof afgezogen worden.
Te zagen diktes
Over het algemeen zijn alle diktes in beton en steen te zagen of wanneer nodig eventueel te boren, of met een draadzaag systeem
Ook in asfalt zagen verzorgt TB Betonboringen, wij zullen dat doen dmv. Een zaagmachine op diesel en een aanhanger met watertank. Zagen in asfalt word gedaan voor verschillende redenen enkelen van die redenen zijn:
• Lussen voor stoplichten
• Drempels maken in bestaande weken
• Om een weg netjes te verwijderen
Wandzagen

Partnerzagen


Zagen in beton


Er zijn erg veel redenen waarvoor er in beton gezaagd kan worden bijvoorbeeld

• trapgaten wanneer u een vaste trap naar een bovenverdieping krijgt
• kruipluiken wanneer u onder de vloer moet komen maar daar nog geen mogenlijkheid voor is, convectorput wanneer u de radiator onder de vloer wilt en daardoor meer ruimte in u kamer krijgt.Ook voor het maken van deur en raamsparingen in beton zijn er goede oplossingen te bieden waarbij er zeer specialistisch apparatuur in gezet word.Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek